Nikon tas

Nikon tas

Nikon heeft in de loop der jaren een breed assortiment Nikon producten ontwikkeld. Er zijn tegenwoordig allerlei accessoires en objectieven te verkrijgen als aanvulling op de Nikon camera. Bij vrijwel elk model ontwikkelt Nikon bijpassende Nikon producten.

Diverse modellen

Er zijn diverse Nikon camera modellen op de markt. Van super geavanceerde Pro modellen, tot kleine compacte reismaatjes; bij Nikon vindt u altijd een geschikt model dat bij uw wensen past. De spiegelreflexcamera’s voor beginners zijn bijvoorbeeld uitgerust met een hulpstand, die tips geeft bij diverse situaties. Nikon streeft er naar voor elk uniek persoon passende camera’s te ontwerpen. Voor al deze camera’s zijn door Nikon ook diverse accessoires ontwikkeld.

Nikon tas

Een goed verkocht bijpassend accessoire is de Nikon tas. Uw Nikon camera neemt u gemakkelijk overal mee naartoe in een bijpassende tas. Het grote voordeel van een perfect passende tas is dat de camera optimaal beschermd is tegen stootjes en er geen krassen zullen ontstaan door het bewegen van de camera in de tas.

Lowepro Nikon tas

Naast de originele Nikon tas, produceert Lowepro ook tassen die geschikt zijn voor Nikon camera’s.  U vindt een geschikte tas voor uw Nikon camera het makkelijkst via de Lowepro bagfinder. Er wordt gekeken naar de afmetingen van de body en of u objectieven en accessoires kwijt wilt in de tas. Daarna krijgt u een selectie van uw perfecte Lowepro Nikon tassen.

Nikon is opgericht in 1917 onder de naam ‘Nihon Kogaku Kogyo’, maar is in 1988 omgedoopt tot Nikon Corporation. Het bedrijf is onderdeel van de Mitsubishi Group.
Vanaf 1950 produceerde Nikon de Nikon SL meetzoekercamera’s en in 1959 kwam de eerste spiegelreflexcamera van Nikon op de markt, voorzien van de gloednieuwe F-mount.